ORANJE.PAGINA.NL is een dochterpagina van STARTPAGINA.NL, de meest bezochte webportal van Nederland.

ORANJE.PAGINA.NL biedt een compleet overzicht van links naar websites over het Nederlandse Koninklijk Huis, Oranjeverenigingen etc. Links over bijvoorbeeld het Nederlands Elftal staan niet op ORANJE.PAGINA.NL.

ORANJE.PAGINA.NL heeft maandelijks gemiddeld tienduizend bezoekers (*) die geÔnteresseerd zijn in nieuws en achtergronden over het koningshuis. Een ideale pagina om uw oranje website, product of dienst bij een groot publiek onder de aandacht te brengen!

ORANJE.PAGINA.NL neemt gratis links op naar niet-commerciŽle websites en pagina's. Een beperkt aantal commerciŽle websites kan tegen een geringe vergoeding worden opgenomen met een gesponsorde link en/of om een banner. Alle advertenties komen zonder meerkosten ook op oranje-verenigingen.pagina.nl.  

TEKSTLINK
Een gesponsorde tekstlink wordt geplaatst in de door u gekozen rubriek van ORANJE.PAGINA.NL met ťťn regel omschrijving en de toevoeging (TIP). Bovendien komt de link op de pagina 'sponsors van oranje.pagina'.

BANNERLINK
Uw banner (gif of jpg) van 234x60 pixels wordt rechtsboven op ORANJE.PAGINA.NL geplaatst. Als er meerdere campagnes gelijktijdig lopen, worden de banners naar evenredigheid van het aantal deelnemers (maximaal 3) getoond.

ADVERTENTIETARIEVEN 2006 1 maand  2 maanden 3 maanden verlenging of cpm
tekstlink 15 20 25 6 6
bannerlink 30 45 60 10 10
tekst+bannerlink 40 55 70 12 12
kortingen/toeslagen:
10% korting bij vervolgopdrachten
50% toeslag op tarief voor de maand april (koninginnedag) 
prijzen zijn in euro exclusief BTW
minimale afname 1 maand of 10000 views
maximale contractduur is 3 maanden, daarna is voortzetting mogelijk tegen het standaard verlengingstarief per maand

meer informatie of boeken? oranje@pagina.nl